Prelucrarea Datelor

Prelucrarea Datelor

AQUA THERM CO SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 7894 din 09.04.2018.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, AQUA THERM CO SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.


Scopul colectarii datelor este:
– folosirea datelor pentru factura emisa pentru bunurile achizitionate din e-shop;
– informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate;
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului/cumparatorului.


Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a AQUA THERM CO, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 7894 si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus.


Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Corp C6, Et.2, Sector 2, Bucuresti va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.


Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Corp C6, Et.2, Sector 2, Bucuresti, in atentia AQUA THERM CO SRL., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz.


Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte.


Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.