Pompe Irigatii

Pompe Irigatii

Solutii tehnice, pompe irigatii si statii de pompare pentru sisteme de irigatii. Functionare optima si eficientizare energetica pompe irigatii

Pompe irigatii : Iata oferta noastra pentru optimizarea afacerii tale! Ai o gradină sau un teren agricol pentru care ai nevoie de irigare? De la noi poti obtine o solutie tehnica si pret pentru pompe irigatii si grupuri. Puteti folosi optim pompe submersibile de put, pompe de suprafata – orizontale (de debit) sau verticale (de presiune). Aveti la dispozitie pompe dublu flux, motopompe sau grupuri de pompare pentru debite mari.


Pompe irigatii au devenit o necesitate într-un domeniu precum cel agricol, acolo unde suprafețele terenurilor sunt foarte mari iar productivitate este obiectivul principal! Orice sistem are nevoie de o pompa specială care trebuie aleasă în funcție de: necesarul de debit și presiunea la punctul de evacuare, pierderi de presiune, pierderi datorate frecării și eficiența crescută la punctele de sarcină estimate.

Eficiența este un factor important mai ales în agricultură acolo unde suprafețele terenurilor sunt foarte mari. În cazul unei funcționări automate sau al unei consum variabil, alegeți un produs pentru care eficiența depinde de gama de sarcină care reprezintă cea mai mare putere de consum. Construcția și varianta de material trebuie aleasă în funcție de lichidul pompat.


Indiferent ce pompă alegeți, puteți fi siguri de calitatea, caracteristicile inovatoare și înalta performanță AquaTherm.


Pompele pentru puț sunt, în esență, pompe submersibile. Acestea se imersează direct în apă. Caracteristic pentru o pompă pentru puț este forma constructivă suplă și răcirea motorului de apa înconjurătoare. Forma constructivă suplă permite folosirea acestor pompe în orificii forate înguste.

Pompe Irigatii

Membru Fondator Asociația Patronală Piscine și Wellness

AQUA THERM CO este membru fondator al ASOCIATIEI PATRONALE pentru PISCINE si WELLNESS din Romania (APPW), infiintata in iunie 2009. Prin intermediul APPW sunt urmarite atat interesele comune ale membrilor in relatie cu autoritatile statului precum si interesele beneficiarilor serviciilor oferite de companiile membre. De asemenea, APPW este platforma pentru dezvoltarea si eficientizarea activitatilor membrilor. Asociatia isi propune sa promoveze concurenta loiala, furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta de specialitate precum si formarea fortei de munca din industria piscinelor.

Pompe Irigatii

Parteneri