Pompe Irigatii – AquaTherm Co – Magazin Online –

Pompe irigatii au devenit o necesitate într-un domeniu precum cel agricol, acolo unde suprafețele terenurilor sunt foarte mari iar productivitatea este obiectivul principal!

Pompe irigatii pentru casa sau pentru gradina. Pompele de presiune de la Aqua Therm asigura toate conditiile pentru furnizarea apei folosite pentru irigare.

  • Pompe de suprafata orizontale EN 733 sau dubluflux.
  • Pompe multietajate verticale imersate cu coloana, cu diametru pana la 22″
  • Pompe sumersibile cu diametru pana la 14″
  • Motopompe

Pompe irigatii. Iata oferta noastra pentru optimizarea afacerii tale! Ai o gradină sau un teren agricol pentru care ai nevoie de irigare? De la noi poti obtine o solutie tehnica si pret pentru pompe irigatii. Puteti folosi optim pompe submersibile de put, pompe de suprafata – orizontale (de debit) sau verticale (de presiune). Aveti la dispozitie pompe dublu flux, motopompe sau grupuri de pompare pentru debite mari.

Pompe irigatii. Iata oferta noastra pentru optimizarea afacerii tale! Ai o gradină sau un teren agricol pentru care ai nevoie de irigare? De la noi poti obtine o solutie tehnica si pret pentru pompe si grupuri. Puteti folosi optim pompe submersibile de put, pompe de suprafata – orizontale (de debit) sau verticale (de presiune). Aveti la dispozitie pompe dublu flux, motopompe sau grupuri de pompare pentru debite mari.

Pompe irigatii au devenit o necesitate intr-un domeniu precum cel agricol, acolo unde suprafețele terenurilor sunt foarte mari iar productivitate este obiectivul principal!

Eficiența este un factor important mai ales în agricultură acolo unde suprafețele terenurilor sunt foarte mari. În cazul unei funcționări automate sau al unei consum variabil, alegeți un produs pentru care eficiența depinde de gama de sarcină care reprezintă cea mai mare putere de consum. Construcția și varianta de material trebuie aleasă în funcție de lichidul pompat.

Aqua Therm Co – Pachet complet si profesionist de servicii . Consulta magazinul nostru pentru mai multe produse.