Istoric

Istoric Companie

S.C. Aqua Therm Co S.R.L., cu sediul in Bucuresti, activeaza din 1998, in domeniul instalatiilor de pompare, filtrare si tratare a apei, de incalzire si climatizare, de instalatii pentru piscine, devenind una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul instalatiilor, recunoscuta pentru calitatea produselor si a serviciilor sale destinate instalatiilor in constructii civile, edilitare, industriale si de agrement.

Pachet Complet si profesionist de servicii

Aqua Therm Co asigura un pachet complet si profesionist de servicii aferente produselor comercializate: consultanta tehnica, proiectare la cerere, asistenta tehnica in santier sau montajul echipamentelor la cerere, contracost. Experienta echipei noastre de specialisti pe piata de echipamente de instalatii este utila pentru asigurarea de servicii complete clientilor nostri si dezvoltare rapida a activitatii si a societatii Aqua Therm Co.

Direcții de activitate

Istoric

Istoric Companie

AQUA THERM CO este membru fondator al ASOCIATIEI PATRONALE pentru PISCINE si WELLNESS din Romania (APPW), infiintata in iunie 2009. Prin intermediul APPW sunt urmarite atat interesele comune ale membrilor in relatie cu autoritatile statului precum si interesele beneficiarilor serviciilor oferite de companiile membre. De asemenea, APPW este platforma pentru dezvoltarea si eficientizarea activitatilor membrilor. Asociatia isi propune sa promoveze concurenta loiala, furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta de specialitate precum si formarea fortei de munca din industria piscinelor.
Istoric

Parteneri