ISTORIC

S.C. Aqua Therm Co S.R.L., cu sediul in Bucuresti, activeaza din 1998, in domeniul instalatiilor de pompare, filtrare si tratare a apei, de incalzire si climatizare, de instalatii pentru piscine, devenind una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul instalatiilor, recunoscuta pentru calitatea produselor si a serviciilor sale destinate instalatiilor in constructii civile, edilitare, industriale si de agrement.

Aqua Therm Co asigura un pachet complet si profesionist de servicii aferente produselor comercializate: consultanta tehnica, proiectare la cerere, asistenta tehnica in santier sau montajul echipamentelor la cerere, contracost. Experienta echipei noastre de specialisti pe piata de echipamente de instalatii este utila pentru asigurarea de servicii complete clientilor nostri si dezvoltare rapida a activitatii si a societatii Aqua Therm Co.

Pentru oferirea de produse de calitate si servicii la cel mai inalt nivel in domeniu si imbunatatirea permanenta a imaginii pe piata romaneasca echipa societatii Aqua Therm Co a perfectionat in timp urmatoarele directii de activitate:

Pregatirea la un nivel cat mai ridicat a personalului in domeniul profesional

Consultanta de specialitate din partea echipei de tehnicieni cu experienta in domeniu

Relatii de colaborare flexibile atat cu clientii noi cat si cu cei traditionali care au dus la formarea unor parteneriate de durata

Preturi competitive si calitate a produselor promovate

Stoc in continua crestere si diversificare si termene de livrare scurte

Proiectarea si productia de grupuri de pompare, subansambluri pentru instalatii, tablouri electrice si module de automatizare

Montaj si instalare calificat pentru clientii care ne solicita

Servicii de logistica asigurate prompt clientilor care ne solicita

Punerea in functiune a echipamentelor, efectuata de catre specialistii nostri

Revizii si service calificat ale echipamentelor si instalatiilor furnizate

AQUA THERM CO este membru fondator al ASOCIATIEI PATRONALE pentru PISCINE si WELLNESS din Romania (APPW), infiintata in iunie 2009. Prin intermediul APPW sunt urmarite atat interesele comune ale membrilor in relatie cu autoritatile statului precum si interesele beneficiarilor serviciilor oferite de companiile membre. De asemenea, APPW este platforma pentru dezvoltarea si eficientizarea activitatilor membrilor. Asociatia isi propune sa promoveze concurenta loiala, furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta de specialitate precum si formarea fortei de munca din industria piscinelor.

Copyright © 2023| AQUA THERM CO

Powered by BRANDO

INAPOI