Solutii tratare apa piscina
Aqua Therm CO va recomanda sa efectuati la timp si in dozele recomandate de producator tratamentul cu solutiile pentru tratare apa piscina .

Valorile recomandate pentru parametrii apei din piscina sunt:

Aqua Therm Co va pune la dispozitie urmatoarele solutii piscina de tratare a apei: CLOR LICHID, pH- LICHID/GRANULE, FLOCULANT, ALGICID, ANTICALCAR, CLOR (PASTILE, GRANULE si LENT) si MULTIFUNCTII (ALBORAL 10, MULTIFUNCTII 3 EFECTE).

Aqua Therm Co este unic importator in Romania de substante de tratare a apei pentru piscine si solutii pentru tratarea apei din piscina de la producatorul Quimicamp Piscinas (QP) din Spania.

Tratamentul fizic reprezintă, de fapt, filtrarea apei. Fie că vorbim de piscine mici, supraterane, fie de piscine clasice, instalația de filtrare este o componentă vitală a echipamentelor care deservesc o piscina. Instalația de filtrare este cuplată prin conducte (sau furtune la piscinele supraterane) la niște piese prinse în pereții și fundul piscinei ( nu și în cazul suprateranelor) care permit introducerea și evacuarea apei din piscină. În acest fel se realizează recircularea apei din piscină. Prin intercalarea unui filtru în acest circuit, obținem filtrarea apei.

De ce recirculare? Pentru că volumul unei piscine este relativ mare comparat cu debitele posibile ale unor pompe obișnuite.

Filtreaza