Linerul armat pentru piscina  este o membrana etansa care are rol decorativ si in acelasi timp hidroizoleaza piscina si este confectionat din PVC armat cu tesatura din poliester. Se aplica la fata locului prin sudura termica. Grosimea standard a linerului pentru piscina armat este de 1.5 mm. Pentru utilizarea acestui tip de finisaj este obligatoriu ca piesele din ABS inglobate la baza si in peretii piscinei sa permita etansarea mecanica cu liner-ul prin garnituri specifice. Este disponibil in variante de culori uniforme: albastru deschis, albastru inchis, verde, alb, negru, bej nisip, gri deschis, gri inchis sau imprimat in totalitate

Placutele vitroceramice reprezinta un material de finisaj deosebit, cu multiple posibilitati decorative pentru peretii si baza piscinei.
Componenta principala este sticla, care confera placutelor vitroceramice o rezistenta deosebita la inghet si la radiatii ultraviolete precum si libertatea totala in alegerea culorilor si a amestecurilor acestora.
Placutele vitroceramice au dimensiunea 2 cm x 2 cm si sunt aplicate cu rost de 1mm pe suportul de montaj cu suprafata de 30 cm x 30 cm, ambalate in cutii care contin 2m2 si 4 m2. Suportul este fie hartia, fie filmul de PVC.
Pentru aplicare se utilizeaza adezivi si chituri de rosturi speciale, pe baza de latex peste stratul de hidroizolatie elastica. Este important ca adezivii utilizati sa fie compatibili cu hidroizolatia de pe interiorul bazinului.
Placute vitroceramice – gama piscine TREND Italia AQUATICA

Filtreaza