Autorizari

Autorizatii AQUA THERM CO.

Avize Substante

In conformitate cu Ordinul ministrului sanatatii, al ministrului mediului si padurilor si al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 10/368/11/2010 si cu Ordinul ministrului sanatatii, al minstrului mediului si gospodaririi aplelor si al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 637/2492/50 din 2012, in baza documentelor depuse in dosarul tehnic, CNPB, in sedinta din data 15.12.2014 s-a decis ca urmatoarele produse biocide sa fie comercializate de catre Aqua Therm Co pe piata din Romania, conform prevederilor legale in vigoare:

Avizele au fost emise de catre Secretariatul Tehnic al Comisiei Nationale pentru Produse Biocide (ST-CNPB) din Institutul National de Sanatate Publica (INSP) valabile pana la data 02.12.2024.

 

http://insp.gov.ro/sites/Biocide/public_html/index.html 

 

biocide@insp.gov.ro

Autorizari

Membru Fondator Asociația Patronală Piscine și Wellness

AQUA THERM CO este membru fondator al ASOCIATIEI PATRONALE pentru PISCINE si WELLNESS din Romania (APPW), infiintata in iunie 2009. Prin intermediul APPW sunt urmarite atat interesele comune ale membrilor in relatie cu autoritatile statului precum si interesele beneficiarilor serviciilor oferite de companiile membre. De asemenea, APPW este platforma pentru dezvoltarea si eficientizarea activitatilor membrilor. Asociatia isi propune sa promoveze concurenta loiala, furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta de specialitate precum si formarea fortei de munca din industria piscinelor.

Autorizari

Parteneri