Categorii
APPW - Membru Fondator Programul CASA VERDE
 
aquatherm.ro » Echipamente pompare apa » Recipienti Elbi » Recipienti hidrofor cu membrana interschimbabila AC/AFV/DL (AFL)/AFH »
Recipienti hidrofor cu membrana interschimbabila AC/AFV/DL (AFL)/AFH


Recipientii de hidrofor cu membrana interschimbabila ELBI au o capacitate între 5 si 5000 litri. Astfel, acestia sunt adaptati pentru a rezolva problemele de mentinere a presiunii apei în orice instalatie hidraulica, de la cele mai mici pentru uz domestic la cele mari, pentru uz municipal sau industrial. Recipientii de hidrofor cu membrana interschimbabila ELBI sunt confectionati astfel incat vizeaza eliminarea contactul lichidului cu partile metalice ale rezervorului. Membranele sunt confectionate din cauciuc pentru uz alimentar.

- Recipientii de hidrofor din gama AC si AS sunt destinati asamblarii de hidrofoare compacte pentru uz rezidential, montajului pe colectoarele statiilor de hidrofor pentru evitarea socului hidraulic datorat pornirii pompelor sau ca vase de expansiune pentru boilere
Volum: 5 la 24 litri, Pmax = 8 bar (versiuni pentru 24 litri si Pmax = 16 bar sau 25 bar), Tmax. lichid = 99 °C

- Recipientii de hidrofor din gama AFV sunt destinati statiilor de hidrofor pentru uz rezidential sau industrial. Se pot monta si in baterie de mai multi recipienti in functie de marimea spatiului tehnic al statiei de hidrofor. Sunt confectionati cu postament de sustinere si racord pentru supapa de siguranta (peste 60 litri, inclusiv).
Volum: 35 la 500 litri, Pmax = 10 bar (versiuni peste 100 litri si Pmax = 16 bar), Tmax. lichid = 99 °C

-Recipientii de hidrofor din gama DL (pana in iunie 2010 gama AFL) sunt destinati statiilor de hidrofor de mare capacitate. Se pot monta si in baterie de mai multi recipienti in functie de marimea spatiului tehnic al statiei de hidrofor. Sunt confectionati cu postament de sustinere, manometru, sistem de prindere pentru manipulare si racord pentru supapa de siguranta. Interiorul recipientilor din gama AFL este protejat anticoroziv cu tratament Top-Pro(R).

Volum: 750 la 5000 litri, Pmax = 10 bar (versiuni si Pmax = 16 bar), Tmax. lichid = 50 °C

- Recipientii de hidrofor din gama AFH sunt versiunea de recipienti orizontali destinati statiilor de hidrofor. Sunt confectionati cu postament de sustinere, postament pentru pompa si racord pentru supapa de siguranta (peste 60 litri, inclusiv).
Volum: 50 la 300 litri, Pmax = 10 bar, Tmax. lichid = 99 °C

Toate modelele de recipienti cu membrana ELBI se furnizeaza preincarcate la 1,5 bar sau 2,5 bari(gama AFL). Pentru utilizarea lor in instalatie se vor incarca suplimentar pana la 80% din presiunea minima de functionare a statiei de hidrofor. Pentru instalare Aqua Therm Co va poate oferi supape de siguranta, manometre si racorduri flexibile armate.

Pret: Produs personalizat doar la comanda
Produse din aceeasi categorie
     
Rezervoare din polietilena CHO/CP/CV/PA/CHU/CU
 
detalii mareste
Rezervoare din polietilena CHO/CP/CV/PA/CHU/CU
Rezervoarele din polietilena
Detalii