Categorii
APPW - Membru Fondator Programul CASA VERDE
 
aquatherm.ro » Echipamente piscine rezidentiale si publice » Filtre, pompe, tratare apa Hidroswim » Filtre piscina cu nisip pentru bazine rezidentiale si familiale »
Filtre piscina cu nisip pentru bazine rezidentiale si familiale


Filtrele cu strat filtrant din nisip sunt filtre robuste care pot fi utilizate pentru toate piscinele, sunt foarte rezistente la uzura, fiind recomandate in special la piscinele exterioare. Schimbarea nisipului se face odata la 5-6 ani. Cu toate acestea, trebuie sa luati in considerare apele cu depuneri calcaroase bogate în CaCO3 care pot cauza calcifierea sau cimentarea cristalelor cu pierderea finetii de filtrare. Se verifica cu mana, la sfarsitul fiecarui anotimp, pulverulenta buna a nisipului. Poate retine impuritati de pana la 30-40 de microni. Pentru retinerea impuritatilor mai fine trebuie folosit un floculant.Sunt echipate cu vana pentru decolmatare prin spalare contra curentului.

Filtrele Hydroswim din gamele FSSG (vana laterala) sau FSTG (vana top) sunt filtre din polietilena de inalta densitate PEHD, care asigura rezistenta sporita pentru un cost avatantajos. Sunt destinate filtrarii apei pentru piscine familiale pana la 80 m3. Presiunea maxima de lucru 2 bar. Sunt echipate cu capac transparent, manometru, aerisitor, racord de golire si vana cu 6 pozitii avand racorduri 1 1/2". Necesita nisip cuartos cu granulatie 0,5 la 1,2 mm. Viteza de trecere la debit maxim: 50 m3/h/m2 de sectiune a suprafetei filtrante.
Versiuni:
FSSG (FSTG) 400U: diametru 400 mm, debit filtrare 6 m3/h, necesar incarcatura filtranta: 50 kg;
FSSG (FSTG) 450U: diametru 450 mm, debit filtrare 8 m3/h, necesar incarcatura filtranta: 70 kg;
FSSG (FSTG) 500U: diametru 500 mm, debit filtrare 10 m3/h, necesar incarcatura filtranta: 100 kg;
FSSG (FSTG) 600U: diametru 600 mm, debit filtrare 14 m3/h, necesar incarcatura filtranta: 200 kg;


Filtrele Hydroswim din gamele SFL-SB (vana laterala) sau SFL-TB (vana top) sunt filtre din polistiren laminat, destinate filtrarii apei pentru piscine familiale si rezidentiale pana la 200 m3. Pot fi instalate in baterie de mai multe filtre pentru piscine cu volum mai mare de apa. Presiunea maxima de lucru 2,5 bar. Sunt echipate cu capac transparent, manometru, aerisitor, racord de golire si vana cu 6 pozitii avand racorduri 1 1/2" sau 2" in functie de marimea filtrului. Necesita strat nisip 2 la 4 mm + strat nisip cuartos cu granulatie 0,5 la 1,2 mm . Viteza de trecere la debit maxim: 50 m3/h/m2 de sectiune a suprafetei filtrante.
Versiuni:
SFL-SB (SFL-TB) 520: diametru 520 mm, debit filtrare 10 m3/h, necesar incarcatura filtranta:25+75 kg;
SFL-SB (SFL-TB) 640: diametru 640 mm, debit filtrare 15 m3/h, necesar incarcatura filtranta:50+100 kg;
SFL-SB (SFL-TB) 760: diametru 760 mm, debit filtrare 22 m3/h, necesar incarcatura filtranta:50+175 kg;
SFL-SB (SFL-TB) 900: diametru 900 mm, debit filtrare 33 m3/h, necesar incarcatura filtranta:75+250 kg;

Filtrele FSSG, FSTG, SFL prezentate mai sus pot fi furnizate la cerere cu vane automate cu presostat sau ceas pentru decolmatarea stratului filtrant.
Pentru a obtine un grad de filtrare mai bun, pana 20 de microni, se pot utiliza floculanti lichizi sausub forma de tablete. Obtinerea unui grad maxim de filtrare se poate face prin incarcarea filtrului cu strat filtrant compus din partcule de roca vulcanica (ZEOSTAR). Granulele de ZEOSTAR prezinta asperitati in comparatie cu cele de nisip, marind gradul de filtrare pana la 5-10 microni. Cantitatea de mediu filtrant in cazul utilizarii granulelor ZEOSTAR este de 70% fata de cantitatea de nisip cuartos pentru acelasi model de filtru. Pentru detalii tehnico-economice privind filtrele cat si incarcaturile filtrante contactati specialistii Aqua Therm Co.

Pret: Produs personalizat doar la comanda
Produse din aceeasi categorie
     
Filtre piscina pentru bazine publice
 
detalii mareste
Filtre piscina pentru bazine publice
Filtrele Hydroswim din gamel
Detalii
 
     
Pompe pentru recircularea apei in piscine - uz public HGS/NRM
 
detalii mareste
Pompe pentru recircularea apei in piscine - uz public HGS/NRM
Pompele Hydroswim MMC din ga
Detalii
 
     
Echipamente tratare apa piscine: nivel clor/reglare pH
 
detalii mareste
Echipamente tratare apa piscine: nivel clor/reglare pH
Tratament semiautomat - doza
Detalii
 
     
Accesorii bazine: scari/dusuri simple sau solare
 
detalii mareste
Accesorii bazine: scari/dusuri simple sau solare
Scarile de inox pentru pisci
Detalii
 
     
Jocuri de apa pentru piscine
 
detalii mareste
Jocuri de apa pentru piscine
Gama de jocuri de apa si acc
Detalii